Bullenhotel
logeer verhalen 2012

Hercules 28 febrauri

Langzaam beginnen de bullen logeetjes weer binnen te druppelen en we hebben nu ins on midden Hercules.
Een kanjer van een bull en zoals we vaker zeggen hij doet zijn naam eer aan.
Hercules is dus een oude bekende en hoe vaker ze bij ons komen hoe meer privileges wat ze aan zich toe eigenen.
We ontdekken gekke dingen aan Hercules hij is een clown een lieve beer en zeer gemakkelijk.
Als hij niet verder wilt in huis dus hij staat in de weg en ik geef hem een klein duwtje dan hapt mijnheer, en kijkt me aan zo van" heeeeeeeeeeeee wat moet dat joh"waarop ik reageer en nu snel en dan sjok sjok geef hij mij de ruimte.
Het uitlaten is ook zeer leuk met hem, Hercules heeft wat last van zijn gewrichten en spieren dus mag hij lekker met onze Boris mee, twee langzame lopers die rustig verder sjokken, mmmmmm ja ja
Hercules dus niet hij wil mee maar zodra hij buiten is dan zet hij zijn ankers uit en zet zich schrap geen beweging meer in hem te krijgen, maar ik laat me niet kennen en zeg hup mee jongen.
Oke oke hij gaat dan mee voor 5meter en ja hoor hij staat weer rots vast aan de grond genageld en zo gaat dit de hele weg door.
Dan kom ik bij het gras en bouwland aan och och och dan gaan we het krijgen Hercules ligt zijn poot  omhoog om te plassen en gaat dan vervolgens op zijn gemak en zeker wel 5  minuten staan te graven,maar Boris denkt wat hij kan kan ik ook en hup even een plasje en ook Boris staat werkelijk voor 5 minuten te graven.
Twee stappen  verder en het hele ritueel begint weer opnieuw en zo gaan deze 2 bullen hun gang en ik sta dus gewoon wortel te schieten en mee krijgen kan je echt wel vergeten want ook Boris zet zijn ankers in.
De terug weg is anders hercules zijn kop gaat omhoog en parmantig stapt hij vrolijk weer nar huis de dondersteen.
Maar we ontdekten nog iets nieuws voor ons Hercules kan jammeren en hoe,mijn hemel zeg.
het is een prachtige lente dag afgelopen zondag bij ons 25 februari we gaan lekker naar buiten, hercules heeft geen zin maar vindt het niet leuk dat hij in de kamer alleen achter blijft terwijl hij gewoon naar buiten kan sjokken.
maar nee mijnheer zet het op zijn jammeren en niet zo zuinig ook, de tranen glijden over je wangen van het lachen,mafkont.
Maar binnen doet hij het ook,krijg hij even geen aandacht en ja hoor daar komt zijn gehuil als een sirene opzetten.
Mijnheer wil op de bank het lukt hem niet en ook hier gaat hij weer jammerlijk staan te galmen.
Maar mooie komiek als we naar bed gaan en de dekens op de bak leggen wie klimt er als eerste op de bank Hercules dus hij kan het wel.
Hercules brengt vrolijk met zich mee we moeten ontzettend om hem lachen Hercules is gewoon een heerlijke bull

**************************************************************

Diesel en Luna 30 maart

Het bullen seizoen is geopend langzaam komen de bullen weer bij ons logeren, we zijn begonnen met Diesel.
Diesel is een oude bekende omdat ze regelmatig bij ons komt logeren en wij Diesel ook hebben mogen herplaatsen bij haar baasjes waar ze nu woont.
Voor ons is dat altijd een kadootje als ze bij ons komen logeren zodat we de herplaatsers altijd weer even terug zien.
Diesel is heel rustig en erg lief en een heerlijke knuffeldoos, ze zoekt haar eigen weg en maakt zich nergens druk om.
lekker op de bank bij je zitten, lekker wandelen vindt ze heerlijke en zo nu en dan pakt ze een speeltje uit de mand om even lekker rustig te spelen.
Luna is ook een oude bekende ook zei komt regelmatig bij ons logeren en Luna dat is een dondersteen het straalt uit haar ogen.
Ze is vrolijk en zeer energiek en heeft altijd lol, en ze is een heuse clown, ze daagt elke bull uit om te spelen en dan maakt ze de gekste sprongen en duikelingen en dat is zooooo leuk om naar te kijken.
Maar Luna is ook verwend en mevrouw moet in de nacht mee naar boven en samen met MIssy jawel op bed.
Wel altijd gezellig en knusjes maar ze heeft ook last van ster allures, ik ben boven om de bedden op te maken Luna is er natuurlijk erbij want madam moet alles weten.
En ik zie haar plots gaan zitten in de poephouding en ja hoor ik geef een brul ze schrikt en loopt onderdanig naar beneden en naar buiten, de dondersteen dit was even een vergissing van haar.
Luna brengt altijd vrolijkheid met zich mee en is altijd gezellig.




*************************************************************

Nero 5 april

En daar komt Nero binnen een prachtige bull om te zien en op leeftijd Nero is nl 7 jaar een echte senior dus.
Zijn baasje kon niet al te lang blijven want ze hadden nog een lange reis voor de boeg, ik zwaai het baasje uit en daar komt onze Spot te voorschijn een kat en ik zie die man kijken en denken.
Ik wist genoeg, inwendig moest ik lachen ik dacht we gaan deze jongen lekker in de gaten houden wanneer hij onze 2 katten ziet.
Nero is een op en top verwende bull maar wel erg lief en heeft een aantal kuren waar we we wat aan moeten doen.
Nero heeft last van provocerend gedrag en wanneer je dan te laat bent met ingrijpen dan valt hij zonder meer aan, maar ja als hij dit bij Missy doet dan komt hij van een koude kermis thuis.
Dus dit gedrag moeten we hem afleren, nero heeft het ook erg wanneer we gaan eten.
En dan de stofzuiger hij wordt helemaal wild en valt de stofzuiger aan,  ook hier gaan we aan het werk om Nero te leren dat hij gewoon rustig moet blijven.
Vandaag tweede paasdag heeft Nero de boodschap begrepen hij reageert totaal niet meer op de stofzuiger, dit hebben  we gedaan door plaats te bepalen.
Het provocerend gedrag heb we een zachte hand gebruikt door hem iedere keer op zijn kont te kriebelen hij wordt afgeleid en het is klaar maar nu komt het mooiste.
Gisteren kregen we nog een logeetje binnen en hij is dikke maatjes met haar en sindsdien vertoont hij helemaal geen provocerend gedrag meer, dankzij Mrs Einstein, heerlijk als hondjes je kunnen helpen.
Nero krijgt vandaag een V.I.P behandeling en gaat straks lekker in bad en gaan we hem even grondig schoonpoetsen want deze jongen moet toch weer even knap naar huis.
Nero is een heerlijke bull en een dikke knuffel hij mag graag niet bij je maar op je liggen en dan heerlijk ontspannen liggen snurken,in mei komt Nero weer bij ons terug.     
 
***************************************************************

Mrs Einstein 8 april

 En daar komt een dame Engelse bulldog binnen, ze moest eerst even wakker worden dat duurde even voordat ze uit de auto kon komen.
Een vrolijke dame die zoveel heeft meegemaakt dat de tranen in je ogen springen, maar wat een respect voor haar baasjes dat ze voor haar door het vuur zijn gegaan,kosten wat het kost ze kreeg keer op een keer een kans en als je haar nu ziet dan zie je een zeer energieke vrolijk bull.
En vrolijk is ze ze brengt de lach op de hand, ze is grappig maaaaaaar ozo ondeugend dat is is echt ongelooflijk.
Niets is haar te gek overal moet ze bij zijn en kan ze er niet bij dan duwt ze zich wel tussen je benen of ze springt boven op je nek.
Ze heeft al gelijk alles uit de kast gehaald, ze vindt het geweldig hier de kast met schoenen was ook enorm leuk en die heeft ze leeg gehaald.
Acht de plantenbak is ook erg leuk daar ga je gewoon lekker in liggen in de aarde,  en dan de drinkbak ook erg interessant want het water is erg leuk omdat eruit te kletsen en dan ga je met de bak voetballen,ach waarom niet.
En dan onze Obi petsen dat is nog veel leuker arme Obi hij weet totaal niet wat hij moet doen en dan geef hij een brul, Mrs Einstein springt met 4 poten tegelijk in de lucht,schud met haar kop maar een paar bokkensprongen en hup ze moet weer Obi pesten .
Ze rent en dolt een en al vrolijkheid zo geweldig ze brengt behoorlijk leven in de brouwerij.
Rusten is voor haar moeilijk dus af en toe een time in the bench kan geen kwaad en dan valt ze even als een blok in in slaap,  maar owee als haar oogjes weer open gaan.
Ze heeft een ook maatje en dat is Nero die vindt ze geweldig en zijn lekker aan het spelen met elkaar en nog leuker is dat Nero gen spoortje van provocerend gedrag vertoont door haar heel bijzonder maar enorm leuk.
We gaan nog wel het een en ander met deze dame mee maken,al die vrolijkheid in huis is gewoon geweldig daar houden wij wel van.   

*********************************************************** 

Max 18 April

Daar komt Max binnen Max is een giga bull en met een respectabele leeftijd van 10 jaar.
En wat doet hij het nog goed en wat is hij nog lekker gezond en ziet hij er goed uit.
Max is een oude bekende van ons en komt regelmatig logeren en deze maand was het weer zover dat hij bij ons mag komen.
Max is een heerlijk bull erg makkelijk in de omgang en vindt alles wel best als er maar aandacht is voor hem en als hij geen aandacht krijgt dan zorg hij er wel voor door zijn zeuren dat hij aandacht krijgt.
Max is ernstig allergisch en nu zit hij op de Kjen voeding en hij eet als een stier erin dat niet alleen hij doet het er ook enorm goed op.
Max is met lopen wat traag alles op zijn gemak en soms vindt  hij het genoeg en wil hij niet meer verder maar nu loopt Max toch wel een behoorlijk stuk, en vandaag was mijnheer aan het hobbelen zoals koeien in de wij kunnen doen, ik wist niet wat ik zag maar het maakte me vrolijk en ja ik weet dat dit de Kjen voeding doet, zoooooooooo geweldig.
dus als zijn baasjes terug komen dan krijgen ze een energieke vrolijke Max terug hahahah.
Max heeft ook een vriendinnetje en dat is Ms. Einstein en Ms Eisntein kan soms een ongeleid projectiel zijn en dan vliegt ze boven op de bullen,niet alle bullen zijn er van gediend, maar Max dus wel Ms.Eisntein is gewoon klein bij Max en wanneer ze tegen hem opspringt als een dolle mina dan komt Max zijn grote lichaam in het spel daar heeft ze wel ontzag voor en dan staan ze recht tegen over elkaar op hun achterpoten ,  geweldig om te zien.
We zijn blij dat Max nog steeds in ons midden is geweldig gewoon een heerlijke bull.

*************************************************************

Diesel 25 April

En daar komt Diesel binnen een Franse bull voor de tweede keer, vergeleken met de eerste keer kwam hij heel vrij binnen en was gewoon en is heel relaxt.
Even snuffelen aan iedereen en alles ging zo makkelijk geen probleem voor Diesel.
Diesel is verandert vorig jaar was hij onzeker en als we de riem om wilde doen dan kon hij je nog wel eens flink happen, echt bij je zitten deed hij niet.
Nu is hij als kind aan huis heel erg vrolijk bijt niet meer doet lekker met alles mee en ja het slapen ging ook helemaal goed.
Diesel is een vrolijk manneke  die alles interessant vindt en altijd bij je wilt zijn, waar ik ga daar is Diesel ook.
Hij wil nu lekker knuffelen en is vriendjes met iedereen, het mannetje vermaakt zich op en top.
Desie is zijn vriendinnetje daar kan hij lekker mee spelen en Desie vindt het wel leuk die houd wel van lekker rennen en sprinten,dus ze dagen elkaar continu uit.
Maar nu zijn er ook nog andere bullen binnen gekomen en Diesel is verliefd op Bagoes.
Het kwijl loopt uit zijn bek en hij moet Bagoes maar besnuffelen en besnuffelen tot het obsessieve toe,,  dan wordt het tijd om in te grijpen met mijn waterpistool sproei ik water op zijn barst en dat vindt hij niet leuk,maar het helpt wel hij laat Bagoes nu met rust en het kwijlen is op gehouden.
Diesel is een heerlijke Franse bull en een vrolijke rakker waar je blij van wordt. 

*************************************************************

Bagoes, Gusti en Brani 26 April

3 Engelse bullen komen in een keer binnen van dezelfde baas,dit zijn nieuwkomers voor ons.
3 prachtige bullen maar er is werk aan de winkel, Gusti komt uit een slecht nest helaas en heeft een waterhoofd dus hij heeft elke dag medicatie nodig en hij heeft een ontsteking aan zijn hoornvlies dus dat wordt een  paar keer per dag zalven.
Dan hebben we Brani een prachtige bull maar door omstandigheden ziet zijn vacht er erg slecht uit.
Zij  huid is kurk droog zijn vacht voelt vies en raar zit vol met kale plekken, in overleg met zijn baasje gaan we hem even lekker aanpakken.
Eerst maar even goed wassen met speciale shampoo goed zijn vacht uitborstelen en zowieso overstappen op andere voeding in dit ge vaal de 100% natuurlijk Kjen voeding op basis van zalm en rijst en met de supplement Kjen energie dog dit om de huid weerstand even weer een flink boots te geven.
Als hij naar huis gaat dan moet hij al zeker wat  opgeknapt zijn en dan kunnen zijn baasjes het overnemen.
Het zijn heerlijke bullen,vrij rustig ook het blaffen wat ze thuis doen, willen ze hier ook doen maar door  1 waarschuwing hebben ze de boodschap al begrepen.
Brani is ene knuffel en ligt bij me zit bij me en als h ij de kans krijgt slaapt hij ook bij me , maar dat doen we mooi niet hahaha.
Gusti is rustig en erg lief zoekt lekker zijn eigen weg en is super relaxt, Bagoes een grote bull die gaat meer op ontdekking uit en wil ook vooraan staan,maar is ook lekker rustig en vindt alles best en hij heeft dus nu een vriend aan zijn kont hangen en dat is Diesel de Franse bull, Diesel is helemaal in love.
Ze pakken de roedel goed op en alles in in rust en in harmonie, we gaan weer een drukke maar een heerlijke tijd tegemoed  met al onze bullen vriendjes   

**************************************************************

Sammie en Kimbo 27/28 April

Zo heb je het plots als bullen achter elkaar binnen komen dan heb je geen tijd meer om wat te tikken.
Ik zal beginnen met Sammie, Sammie is een oude bekende van ons en hij kwam als pup al bij ons logeren, voor Sammie heb ik een zwak het is mijn maatje een heerlijke bull.
Een clown hij ziet er ook grappig uit, loens een beetje kan met zijn oortjes klapperen en Sammie gaat gewoon lekker zijn eigen weg.
Maar Sammie heeft ook een vreemde eigenschap dat is een obsessie van kleedjes,doekjes of shirts, wanneer hij die vindt en geloof me hij vindt ze overal dan laat hij het ook niet meer los.
Zijn staartje gaat heel hard swiebelen en zijn kop gaat omhoog en heel parmantig stapt hij door je huis om te laten zien dat hij een geweldige prooi heeft gevonden.
Maar helaas de doekjes kon hij niet meer vinden dus ging hij over op schoenen en ja hoor de eerste schoen had hij al te pakken en pats hij trok hem in flarden.
Voor we het weten had Sammie al weer een tweede schoen te pakken gelukkig was hij die gauw zat en konden we deze terug pakken.
Ik ga Sammie uitlaten doe mijn sloffen uit en ja hoor voor ik met mijn ogen kon knipperen had hij alweer een mijn slof in zijn bek, je hoeft totaal geen moeite te doen om het van hem af te pakken dus dan maar uitlaten met een slof in zijn bek  en daar liep mijnheer trots over straat met zijn slof in zijn bek.
De voorlaatste dag voordat Sammie naar huis gaat krijgen we een incident met Sammie, helaas Jan was in het spel en ja het was ook Jan zijn eigen schuld.
Wij weten als geen ander dat je nooit een macht strijd moet aan gaan met een bull, dit verlies je altijd.
maar Jan was deze gouden regel menselijk gezien even vergeten, ik doe mijn slof uit en was niet voorbedacht op Sammie en hap als een haai had hij hem al te pakken.
Ik ze   g tegen Jan pak jij hem even want we hebben wel ons trucjes ervoor om de slof te kunnen bemachtigen, maar Jan zag het nu even anders.
Hij was het zat pakt de plantenspuit en rent achter Sammie aan, nu dat moet je al helemaal niet doen, Sammie rent als een bezetene met zijn prooi in zijn bek en je krijgt hem niet te pakken, ik barst in lachen uit want het is geen gezicht hoe die twee bezig zijn.
Dan drijft jan hem in een hoek pakt de plantenspuit en spuit hem in zijn snoet waarop Sammie boos werd en naar hat water hapte de slof was los maar nu zaten de tanden in Jan zijn vinger en goed raak ook.
Jan wordt er naar van en zegt ook ja Paula zo stom dit had ik gewoon niet moeten doen , nee idd en je ziet je wordt meteen gestraft, Sammie die bleef nog lekker vrolijk rondlopen met zijn slof voor hem was er niets aan de hand.

Kimbo, Kimbo komt nu ook regelmatig bij ons,Kimbo is helemaal kind aan huis lekker vrij en los, zo was hij de allereerste keer niet toen waren we hem continu kwijt en moesten we hem gaan zoeken dan was hij boven en had zich verstopt dan had hij zich in de bijkeuken verstopt.
Als we Kimbo nu zien vint hij het heerlijk om bij ons te zijn hij zoekt nu vriendjes, loopt nu lekker in de roedel mee en houd van knuffelen wat hij bij zijn  baasje niet doet.
Kimbo vindt het heerlijk om op mijn schoot te zitten, wat hij ook lekker vindt is dat hij op je schouder gaat zitten met zijn kont en dan met zijn voorpoten op de vensterbank zodat hij naar buiten kan kijken altijd als we koffie gaan drinken moet Kimbo grif gebruik maken van zijn eigen priveleges bij me.

*************************************************************

Bowie, Yara, Rocko 30 april 4 en 7 mei


En dan hebben we Bowie tja Bowie dat is een apart geval,zo rustig hij thuis kan zijn zo druk is hij bij ons.
hij gedraagt zich als een maffe clown bv de bel gaat iedereen sprint naar de voordeur dan kom ik in het spel om iedereen naar binnen te doen maar Bowie hij niet hij denkt er niet over.
Kom je in de buurt gaat hij naar ja happen, nee mensen niet bijten maar happen maar iklaat me niet kennen ik pak hem in zijn nekvel met het gevolg hij gooit zich op zijn rug en geeft zich over, de code is dat je dan niets meer mag doen.
Maar ja mijnheer moet wel bij de voordeur weg dan gaat hij spartelen als een gek en zijn kop vliegt heen en weer en maar happen.
Ik wordt het zat pak bij zijn oksels en trekt hem over de vloer naar binnen dat laat hij gewillig toe, net of hij het nog leuk vindt ook, Bowie maakt overal een spelletje van.
Bowie kan een ongeleid projectiel zijn en dan wordt hij enthousiast en al wild happend om zich heen springt hij tegen je op het is oppassen geblazen want hij heeft een behoorlijk onderbijt en als dat tegen je aan klapt in zijn onbesuisde gedrag ja dan  voel je dat wel.
daarin tegen kan hij ook vreselijk lief zijn eenmaal op de bank springt hij bij je druk zich helemaal tegen je aan en gaat dan heerlijk bij je liggen en ja wel er moet gekriebelt worden dat laat hij duidelijk merken door zijn eigenwijze gedrag en zijn manier als packman. 
We moeten vaak om hem lachen het is een grapjas een druktemaker maar ook ozo lief ook Bowie is een welkome gast en een heerlijke bull.
Yara dat is een Frans bulletje en ze komt voor het eerst bij ons logeren, ik kreeg meteen opdrachten mee omdat Yara het niet zo fijn vindt als ze een tuig om moet en ze heeft wat problemen met haar eet gewoonte.
Yara is een lief bulletje een heerlijke dribbel die bijna op hoge hakjes door de kamer dribbelt.
Ze is fijn en tenger gebouwd en ze doet het goed onder de grote bullen, maar ze laat ook niet haar kaas van het brood vreten.
Als het moet wordt ze pinnig haar haren gaan recht overeind en ze verandert in een punk bullie ongelooflijk zo hoog staat haar haar overeind.
Ze is vrolijk en loot lekker mee in de roedel en s'avonds vindt ze het heerlijk om bij je op schoot te zitten en wringt zich gewoon tussen haar grote maatjes.
Het eten gaat goed, ze eet haar bakje leeg elke dag weer en heeft in maaltijd over geslagen nu dat is toch heel erg goed gezien haar verleden hoe ze was met haar eten bij haar baasjes thuis.
Ook de tuig is geen probleem meer ze laat het makkelijk toe, ze loopt dan wel even weg maar dan pak ik haar op en begeleid met mijn hand de tuig over haar kopje heen en daarna aai ik haar even lekker en ze vindt het prima.
We hebben genoten van deze kleine vrolijk dartel
En dan Rocko ook een oude bekende van ons komt regelmatig logeren een prachtige gespierde bull een reu met prachtige vriendelijk zachte glanzende ogen.
Maar Rocko heeft behoorlijk las van zijn hormoontjes en hij valt elke keer Boris lastig en Boris wordt er sjagerijnig van dus moet ik maar even weer optreden om Boris rust te geven.
Hij probeerde het ook bij onze Missy maar onze Missy is een zeer velle draak en de roedel leidster, ze geeft Rocko  flink een grauw en snauw   en Rocko denkt ik hou het voor gezien,en  Boris zijn gegrom geeft totaal geen indruk.
Rocko vindt zijn eigen plek gaat ook zijn eigen gang vindt ook alles best een heerlijke bull.

Spikey en Senna, Nero, Spike , Fandy en Onslow 18 mei

Op 1 dag komen 6 bullen binnen dat was even een drukke bedoening maar altijd weer heel gezellig.
Ik begin met nero nero is al eerder bij ons geweest en blijft bij ons nu voor een langere periode.
Nero is een apart geval hij is bijna 8 en heeft ook zijn sjagerijnige buien het lijkt wel dat dit komt omdat hij op leeftijd begint te raken.
Af en toe sluit hij kort en gaat dan in de aanval niemand kan in zijn buurt komen tja dan is de bench gewillig, ik zet hem dan in de bench en dan is hij nog steeds boos en na 10 minuten blaffen gaat hij eindelijk liggen en ga lekker slapen.
Ook zijn blaffen nero is een verwende rakker volgens mij en krijgt altijd zijn zin , nu hier dus niet met het gevolg dat je soms helemaal maf wordt van zijn hese geblaf.
Want mijnheer wilt eten en dat gaat hem niet snel genoeg, mijnheer wil naar buiten en kan niet wachten, is hij buiten dan wil hij weer naar binnen en weer sta hij als een malloot te blaffen en echt niet ophouden he.
Dus de plantenspuit is gewillig en dan sproei ik water in zijn snoet en dan is het afgelopen welliswaar moet ik het een paar keer herhalen maar heeft de boodschap begrepen, Nero is echt een bul met ene gebruiksaanwijzing.
Wanneer hij boos wordt en vaak hebben we het in de gaten en soms ook niet en neem de aanval vaak op Spikey van Senna dan komt onze Missy de roedel leidster en springt er vel tussen om  het knokken resoluut te stoppen dat is wel fijn om zo'n grote hulp in huis te hebben.
Dan hebben we Spike een prachtige mooi rode bull en zo verschrikkelijk lief, Spike kwam binnen met de woorden dat hij vreselijk onzeker is en van alles kan schrikken.
Nu spike schrik wel eens een keertje maar noemenswaardig hij heeft het naar zijn zin, lekker dollen lekker slapen, lekker knuffelen, lekker wandelen alles vindt hij heerlijk.
Deze jongen doet het goed heel erg goed dit is typisch een bull waar je meteen verliefd op wordt echt geweldig hoe hij mee gaat in de roedel, nooit boos nooit sjagerijnig altijd vrolijk en zeer rustig deze jongen vermaakt zich opperbest.
Ja Senna en Spike daar hoef ik neits meer over te vertellen hun komen regelmatig bij ons en ook hun zijn heerlijke bullen.
Ze zijn kind aan huis en gaan altijd goed met de roedel mee ongeacht wie er binnenkomt.
Het mooi is dat Spikey weet als Nero sjagerijnig is en hij heeft het weer voorzien op Spikey dat hij rustig wacht omdat hij weet dat ik hem kom helpen dat is zo'n mooi gezicht en kijkt me ook aan van vrouwtje help hij krijgt weer zo''n bui.
Dan Fandy en Onslow waren even heel kort bij ons en dat zijn twee Franse bulletjes en die zijn zoooooo leuk.
Twee dikke maatjes maar als ze bij ons komen dan laten ze elkaar in de steek en zoekt een ander maatje op waar ze altijd trouw aan zijn, heel apart.
Fandy is een gespierde bull ongelooflijk een body builder onder de Franse bullen.
Onslow is heel erg lief maar ook een rakker hele nieuwsgierig wil ook alles weten en als het hem niet zint dan laat hij het ook weten.
Twee vrolijke dartels die we graag in de roedel mogen zien en Fandy kan zich ook als een rat gedragen.
Hij klimt dan boven op je moet dan helemaal in je nek kruipen liefst nog zijn kop onder je shirt, en mag altijd graag bij je zitten.
Het is een vrolijke boel bij ons met al die bullen om ons heen.